Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Hazard Pay i ostale Shadowrun novosti

Autor: Exxar

Catalyst Game Labs u proteklih tjedan dana izdali su tri nova Shadowrun naslova: Hazad Pay, Mystical Societies i Sprawl Sites: North America.

hazard_payHazard Pay upravo je pušten u prodaju u tiskanom obliku dok je kao PDF dostupan već oko mjesec dana. Radi se o sourcebooku koji sadrži informacije o raznim okruženjima u kojima ekstremni vremenski uvjeti i slične prepreke stvaraju dodatne probleme shadowrunnerima. Knjiga će čitatelje među ostalim provesti kroz smrznuti Antarktik, užarenu Saharu, dubine podmorja i prazninu svemira te im ponuditi novu opremu, plot hookove i ostale informacije korisne za avanture u na takvim lokacijama. Prodajna cijena tiskane verzije je oko 35 američkih dolara, dok ćete za PDF platiti 25.

magical_societiesMagical Societies je pak isključivo PDF proizvod koji sadrži opise različitih tajnih i malo manje tajnih društava čija je glavna svrha uglavnom zgrtanje moći kroz upotrebu magije. Ako želite da se vaš lik pridruži nekoj od dotičnih organizacija, neće vas puno koštati, svega 5 američkih dolara.

sprawl_sites_north_americaI na kraju Sprawl Sites: North America upravo je izdan kao PDF dok će tiskana verzija, kao i kod većine Shadowrun knjiga u zadnje vrijeme, izaći naknadno. Ovaj dodatak kolekcija je osam lokacija pogodnih za korištenje u urbanim avanturama, uključujući luksuzni hotel, ilegalni kasino, sumnjivi motel itd. Glavni sadržaj su velike dvostrane mape svih lokacija, jedna sa legendom a druga bez (za pokazivanje igračima), a tu su naravno i informacije o protivnicima koji bi se na njima mogli susresti, adventure hookovi i drugo. PDF možete nabaviti po cijeni od 10 američkih dolara, dok će vas tiskano izdanje, jednom kad izađe koštati 20.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona