Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Najavljen BattleTech 25th Anniversary Introductory Box Set

Autor: Exxar

box_artCatalyst Game Labs najavili su kako će 30. ožujka u prodaju pustiti BattleTech 25th Anniversary Introductory Box Set.

BattleTech je kultna igra minijaturama smještena u istoimeni univerzum koji je korišten i za pen and paper RPG kao i za poznati MechWarrior serijal video igara. Povodom 25. obljetnice igre, trenutni vlasnik licence Catalyst Game Labs izdaju boxed set čija je namjena uvođenje novih igrača u igru.

BattleTech 25th Anniversary Introductory Box Set sadrži 26 minijatura različitih mechova, quick-start knjižicu za brzi uvod u igru, core rulebook, vodiče za setting i bojanje minijatura te dvije velike karte za igranje. Prodajna cijena od 50 američkih dolara čini se potpuno prikladnom za uvodni set jedne od najomiljenijih igara minijaturama.

component_display

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona