Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Novo iz Catalysta

Autor: Exxar

catalyst_logo_262w.gifCatalyst Game Labs tijekom proteklog mjeseca izdali su četiri nova naslova. Prvi od njih je Eclipse Phase, SF/cyberpunk RPG o kojemo smo već pisali. Ukratko - radnja je smještena u budućnost gdje se bliži točka tehnološke singularnosti. No globalna katastrofa razorila je Zemlju i raštrkala čovječanstvo po Sunčevom sustavu, ali i dalje. Igrači poprimaju uloge agenata koji se bore protiv prijetnji novoj civilizaciji, a neke od naglašenih karakteristika igre jesu mogućnost jednostavnog prebacivanja među različitim tijelima (zahvaljujući digitalnoj konverziji svijesti) i sustav kreacije likova baziran na skillovima.

CthulhuTech: Mortal Remains je setting book za horror-SF RPG CthulhuTech. Lovecraftovski užasi vratili su se na zemlju, a jedino što čovječanstvo održava na životu jest napredna tehnologija ponekad ukradena i od napadača. Knjiga obrađuje teritorij New Earth Governmenta, jednog od posljednjih bastiona sigurnosti. No nije sve divno i krasno jer nepojmljive strahote vrebaju u mračnim kutcima.

I na kraju, tu su dva BattleTech naslova. Masters & Minions donosi pregled najvažnijih ličnosti u BattleTech univerzumu pisan kao dosje iz perspektive StarCorps Industriesa, jedne od najmoćnijih organizacija Inner Spherea. Sadrži preko sto individua, kao i opise svih većih i većine manjih frakcija. Drugi je BattleTech: 25 Years of Art and Fiction. Kao što je vidljivo iz naslova, radi se o artbooku izdanom povodom 25. godišnjice igre, a osim predivnih ilustracija sadrži i preko 100 000 riječi novih priča, te detaljnu bibliografiju svih do sada izdanih BattleTech naslova.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona