Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Battletech novosti

Autor: Exxar

battletech_strategicoperations.jpgPovodom nedavne 25. obljetnice franšize BattleTech (poznate ljubiteljima računalnih igara po serijalu MechWarrior), izdavač Catalyst Game Labs vratili su originalni naziv trenutno aktualnoj verziji igre. Ona sada ponovno nosi naziv BattleTech, po prvi put od prelaska u okrilje WizKidsa. Osim toga, najavljena su pojačanja za ovu kultnu igru minijaturama.

Na nedavno održanom Origins Game Fairu prezentiran je sourcebook Strategic Operations. U njemu se nalaze revidirana aerospace pravila koja omogućuju elevaciju sukoba na razinu čitavog zvjezdanog sustava, od borbe svemirskih brodova do pravila za njihovu kreaciju i održavanje. Osim toga, sourcebook sadrži i novu ediciju BattleForce pravila za mass combat, koja igrače stavljaju u kontrolu čitavih jedinica mechova i ostalih vozila. Papirnata verzija Strategic Operationsa rasprodana je na Originsu, no još uvijek je dostupna PDF verzija.

U PDF obliku u prodaju je upravo pušten handbook Major Periphery States. Sadrži opise zvjezdanih carstava izvan Inner Spherea, od njihove povijesti i kulture do trenutnog političkog stanja. Handbook također sadrži i nove materijale za BattleTech i A Time of War: The BattleTech RPG igre.

I na kraju, najavljen je Masters and Minions: The StarCorps Dossiers sourcebook. Pisan iz perspektive jedne od najmoćnijih megakorporacija iz Inner Spherea, ovaj sourcebook sadrži informacije o preko stotinu najvažnijih ličnosti BattleTech univerzuma. Osim toga, tu su i kratki opisi svih većih i većine manjih organizacija Inner Spherea.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona