goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

gotManje od tri mjeseca ostala su do početka prikazivanja posljednje sezone Igre prijestolja. Datum izlaska je nedjelja 14. travnja, a epizode će biti premijerno prikazivane uobičajenim tempom od jednog nastavka tjedno, što znači da se izlazak zadnje epizode kompletne serije očekuje 19. svibnja.

Glass official theatrical posterU kinima se ovih dana vrti Glass, treći film iz prve Shyamalanove trilogije. Neslomljivi Overseer (Bruce Willis) obračunat će se s nadljudski moćnim Beastom (James McAvoy), i starim neprijateljem Glassom (Samuel L. Jackson).

warhammerProizvođači igara Warhammer koristili su strategiju uvođenja novih edicija svakih nekoliko godina. Kao rezultat takve politike, njihove igre su opstale desetljećima. No prije nekoliko godina ukinuta je jedna od dvije najdugovječnije igre Warhammer Fantasy Battles, a nastavljen je razvoj Warhammera 40000.

avengers endgameSaga o Osvetnicima započela je s Iron Manom (2008) a završit će ju Avengers: Endgame (2019). Nakon dvadeset jednog filma u ukupnom trajanju od 38 sati, približava se vrijeme rastanka s nekima od omiljenih junaka.

Žene pirati 18. i 19. stoljeća

Autor: Tenush

uvodDonosimo vam zadnji članak iz naše serije o ženama piratima. Pročitajte što se događalo s piratstvom u 18. i 19. stoljeću te koje su žene obilježile to doba svojom hrabrošću, ali i okrutnošću.

Opširnije...

Žene pirati od 16. do 18. stoljeća

Autor: Tenush

uvodOvaj put donosimo vam priče o damama koje su bile strah i trepet na moru od 16. do 18. stoljeća. Neke od njih, poput Grace O'Malley, bile su uistinu vrijedne divljenja. Uživajte i na ovom putovanju kroz stoljeća ženskog piratstva.

Opširnije...

Žene pirati do 16. stoljeća

Autor: Tenush

flaguvod

Slijedeća tri petka pratite žene pirate morima svjetske povijesti. Pročitajte koja žena prva otvara ovaj niz, što su muški pirati mislili o svojim kolegicama i njihovom prisustvu na brodu i zbog čega su zapravo žene odabirale taj opasni i okrutni način života.

Opširnije...

Iz kategorije

Slični članci

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Korisnička zona