Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

V.B.Z. romane pod borom naći će...

Autor: sabriel

vbz_sajamPovodom Velikog božićnog sajma nakladničke kuće V.B.Z. koji se održao prošli tjedan, imali ste prilike birati između 3 zanimljiva romana. Dobitnici su... 

Roman Anđeli i demoni Dana Browna osvojila je Valentina Jurakić iz Ogulina koja će ga čitati zajedno sa svojim mužem. Drugi Brownov roman - Digitalnu tvrđavu - osvojila je još jedna Valentina i veliki fan Dana Browna, Valentina Turza iz Vukovara. Zadnji roman, Apokalipsa 2012 Lawrencea E. Josepha, ide u Makarsku Gordani Muhtić, koja nam svima predviđa apokalipsu u godini koja dolazi.

Čestitamo dobitnicama i nadamo se da će uživati u knjigama!

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona