Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Troje osvojilo roman Kameno srce!

Autor: sabriel

Kameno_srce250Izvukli smo sretne dobitnike romana Kameno srce, prvog romana iz trilogije Charlieja Fletchera koji predstavljamo zajedno u partnerstvu sa Nakladom Ljevak. A roman su osvojili...

Dobitnici u ovom krugu nagrada su:

Denis Ferenčak iz Petrinje, Tomislav Mirosavljević iz Slavonskog Broda te Antonija Mamula iz Orahovice. 
Svakom od njih na kućnu adresu stiže po primjerak romana Kameno srce, a one koji ovaj put nisu bili sretne ruke, možemo razveseliti viješću da ćemo uskoro krenuti sa drugim dijelom nagradnog natječaja, u kojem ćemo poklanjati tri komada romana Željezna ruka, drugog dijela trilogije Kameno srce.
Podsjećamo i na prodajnu akciju "2 + 1 gratis", u kojoj možete nabaviti cijelu trilogiji po cijeni samo prva dva dijela. Narudžbu možete izvršiti i preko našeg portala na e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona