Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Sretan rođendan, Zagorka!

Autor: sabriel

marija-juric-zagorka.jpgU utorak, 2. ožujka, slavimo 137. rođendan naše vjerojatno najpoznatije novinarke i spisateljice - Marije Jurić Zagorke, javlja Culturnet.hr.

Povodom te obljetnice u organizaciji Centra za ženske studije organizirat će se nekoliko događanja, od kojih bi našim čitateljima najzanimljivije bilo čitanje njenog najpoznatijeg djela - Gričke vještice. Čitanja će se održati sutra u 12 sati u Memorijalnom stanu Marije Jurić Zagorke, Dolac 8 u Zagrebu, te u Splitu 4. ožujka u 18 sati.
Tim javnim čitanjem promovirat će se osnivanje Kluba čitatelja Zagorke u ta dva navedena grada, a u Klub se možete prijaviti na mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Zagorkin rođendan možete proslaviti i neovisno, posjetom Memorijalnom stanu u slobodno vrijeme ili čitanjem jednog od brojnih povijesnih romana: Gordana, Plameni inkviztori, Kći Lotrščaka...

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona