Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Otvorena Viteška soba Knezova Krčkih - Frankopana

Autor: Isenhart

viteska12.jpgU povijesnom dijelu grada Krka, pored Katedrale i Frankopanskog kaštela, u sljedećem posjetu možete zaviriti u još jedan kutak prošlosti - Vitešku sobu. Zaslugu za ovaj korak pripisujemo udruzi Knezovi Krčki - Frankopani koja je radom i prilozima članova uredila ovu sobu i otvorila je za javnost.

Neupućeni u rad Udruge na ovom će području pronaći dio bogate krčke povijesti, otvarajući ovaj prostor svima zainteresiranima i prezentirajući u njemu različite izloške, originale i replike, bogatu bibliografiju Povijesnog društva otoka Krka te suvenire koje izrađuju članovi naše udruge.

Viteška soba neće pružati samo znanje i zanimljivosti u funkciji izlaganja, već članovima Udruge donosi brojne aktivnosti po pitanju predstava, mačevanja, koreografije, plesa i svirke na starim instrumentima. Vrijedni organizatori pripremaju lutkarske predstave za djecu u kojima se na zanimljiv način priča o povijesti grada i viteštva općenito. Predstave će se igrati na hrvatskom i engleskom jeziku (u dogledno vrijeme talijanski i njemački), doznajemo od hrabrih Vitezova.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona