Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Top 10 knjiga fantasy i SF tematike izdanih u Hrvatskoj 2008.

Autor: Belmorn

top_ten_books.jpgDonosimo vam top 10 knjiga fantasy i SF tematike izdanih u Hrvatskoj u 2008. i zaseban top 5 knjiga hrvatskih autora fantastike. Knjige na top listama dobile su najviše glasova na javnom glasanju na Eydisu i tako se uvrstile u top liste. Nisu poredane po točnom redoslijedu jer neke od njih imaju jednak broj glasova. Na hrvatskoj top listi Zoran Krušvar daleko je ispred svih po broju glasova, čini se da na Eydisu ima puno obožavatelja. Moram napomenuti da je ''Bojno polje Istra'' Danila Brozovića također bilo uvršteno u anketu (i dobilo glasove) kako bismo vidjeli čitanost, no nije uvršteno u top listu jer je izdano krajem 2007.
Hvala svima koji su predlagali i glasali i tako pomogli izradi ove top liste. Listu možete komentirati na Eydisu.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona