Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Ha Ha Ha!

Autor: ns1

prvi-april.jpg Da se i mi malo našalimo! U našem crnom humoru iskoristili smo jednu domaću ličnost s "estrade" Zorana Krušvara. Kažemo "crnom" jer bismo ipak voljeli da ta vijest jednog dana bude i prava vijest.

Ako ste zaista pomislili da francuska kino kuća "Pathé" razmišlja o snimanju "Izvršitelji nauma Gospodnjeg", nasjeli ste na našu prvoaprilsku šalu. Naime, nikakve stvarne informacije niti dezinformacije nisu došle iz Francuske, niti bilo koje druge zemlje (za sada) o tome da bi se Izvršitelji prikazali i na velikom platnu. Do daljnjega, ostaju zarobljeni u koricama svojih knjiga.

Kako, kada i gdje je točno počeo "Prvi april", ili kako ga englezi zovu "April Fools' day", nismo mogli otkriti. Nekako najizglednija priča kaže da je u starom Rimu dvorska luda rekla caru da bi mogla voditi državu bolje od njega, na što se ovaj grohotom nasmijao i dao mu da bude "kralj jedan dan". Na taj dan, luda je tražio apsurdne stvari i tako postavio godišnji običaj. Činjenica je da prvoaprilske šale sežu do starog Rima, ali ova priča je također rezultat prvog aprila iz 1983.

Zahvaljujemo se Zoranu Krušvaru što nas nije tužio, te se nadamo da će se naša šala ipak u nekom obliku obistiniti! Svima vama želimo da slijedećih godinu dana provedete smišljajući šale i nasmijavajući jedni druge!

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona