Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Novi članci na portalu

Autor: Belmorn

clanak.jpgDragi čitatelji, predstavljamo vam tri nove recenzije iz svijeta filma i knjige.

Svježe u kinima jest Knjiga iskupljenja čiju recenziju možete pročitati ovdje.

Nedavno je u kinima osvanuo i film Susreti četvrte vrste o vanzemaljskim otmicama na Aljasci. Osvrt na film s Millom Jovovich i Willom Pattonom pogledajte ovdje.

Od knjiga vam predstavljamo Gospodu pustolove: Uzbudljive zgode američkog pisca Michaela Chabona. Više o ovom pustolovnom romanu potražite ovdje.

Ugodno čitanje!

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona