Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Dubrovnik "otputovao" u srednji vijek

Autor: Isenhart

dubrovnik.jpg"Kruha i struje!", mogao bi se prilagoditi stari moto. Pratite li dnevne vijesti, sigurno ste načuli kakve okolnosti vladaju na krajnjem jugu Hrvatske. S više od 24 sata iza nas, grad Dubrovnik i većina okolnih naselja osjetila je okrutnost zime i odcijepljenost od svakodnevnih čuda koje nudi moderna tehnologija.

Bez struje, vode, grijanja i telefona, jedina radost kakvu smo osjetili bila je pogled na usporene sjene kako noseći lampinjone koračaju starom gradskom jezgrom. Muk i tišina dovukli su sjećanje na teške dane Domovinskog rata kada su sugrađani istu sudbinu proživljavali duže od 3 mjeseca. Kao glavnog krivca za ovakvu nevolju, grad navodi požar koji je prije 2 dana izbio u lokalnoj trafostanici.

Iako se najavljivalo da će kvar biti uklonjen do jutra, Državna službaza zaštitu i spašavanje u Dubrovniku izvijestila je da struje neće bitido večernjih sati.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona