Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Coat of Arms Visual Designer

Autor: Exxar

coat_of_arms_visual_designer.pngTreba li vam grb za lika u roleplaying kampanji u kojoj sudjelujete ili priči koju pišete? LARPate i treba vam grb za sebe ili družinu? Želite grb za svoj logo ili vas jednotavno zanima heraldika?

Ako je odgovor na neko od ovih pitanja pozitivan, preporučamo vam Coat of Arms Visual Designer, java applet koji omogućuje izradu grba sa svim elementima.

Osim samog appleta, na stranici se nalaze detaljne upute za njegovu upotrebu, kao i opis heraldičkih koncepata. Applet se stalno razvija, te se s vremenom dodaju novi elementi grbova i korisničke opcije.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona