Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Tri nove recenzije!

Autor: Belmorn

clanak.jpgDonosimo vam tri nove recenzije iz svijeta igara, knjige i filma. Prva je recenzija igre "Half-Life 2", odličnog nastavka igre koja je promjenila FPS žanr.

Recenziju fantastične pripovjetke Tada Williamsa, "Plameni čovjek", napisala je Anamarija Ćukurin.

Od filmskih recenzija vam pak donosimo Dream Deceiverov osvrt na "Zanimljiv slučaj Benjamina Buttona" koji je bio nominiran za 13 Oskara. Saznajte zašto ih nije toliko i osvojio.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona