Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Vampire: The Eternal Struggle - Blood Shadowed Court

Autor: Exxar

vtes_bloodshadowedcourt.jpgWhite Wolf je najavio izdavanje prvog proizvoda u 13. godini postojanja svojeg collectible card gamea Vampire: The Eternal Struggle (VTES). Blood Shadowed Court sadrži reprinte 100 vampira iz Camarilla Editiona. Karte će biti tiskane u najnovijem prijelomu, sa starim ilustracijama, i dolazit će u deluxe pakiranju. VTES Blood Shadowed Court Collector Deckovi bit će u prodaji krajem travnja po cijeni od desetak američkih dolara.

VTES je jedna od najstarijih igara ovog tipa, no za razliku od većine ostalih,  koncentrirana je na multiplayer, tj. na igru s nekoliko igrača, umjesto sa samo dva. Igrači poprimaju uloge prastarih, veoma moćnih vampira (metuzalema), a cilj im je pobijediti protivničke metuzaleme manipulacijom mlađim vampirima. Osim same mehanike, bitna komponenta igre jest i diplomacija s ostalim igračima.

 

Više informacija možete potražiti na www.vteshr.com, središnjem okupljalištu hrvatskih VTES igrača. 

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona