Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Najavljen Munchkin Apocalypse

Autor: Exxar

munchkin_apocalypse

Steve Jackson Games za jesen 2012. najavili su novu Munchkin igru: Munchkin Apocalypse.

Poput ostalih Munchkin igara, Munchkin Apocalypse je simpatična igra kartama koja parodira gamersku i geek kulturu te u kojoj je igračima cilj nagomilati što više opreme i domoći se pobjede tako da jedni drugima zabiju nož u leđa. Kao što se može zaključiti iz naziva, ovaj puta su munchkini preživjeli kraj svijeta i moraju se snaći raznom improviziranom opremom kako bi se "obranili" od ostalih preživjelih i, naravno, mutiranih čudovišta.

Munchkin Apocalypse sadržavati će oko 170 karata, a prodajna cijena biti će oko 25 američkih dolara.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona