Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Najavljen Lure of Power

Autor: Exxar

lureofpowerFantasy Flight Games najavili su Lure of Power, novi dodatak za svoj Warhammer Fantasy Roleplay.

Lure of Power predstavlja život plemstva u Old Worldu, sa fokusom na spletke, intrige i političke sukobe. Osim mnoštva fluffa, donosi opcionalna pravila za verbalne sukobe i nove karijere prikladne za plemiće.

Gdje ima plemstva, ima i dekadencije, a gdje ima dekadencije, ima i Slaanesha. Najmlađi bog Kaosa rado prima plavu krv pod svoje krilo, a njegovi podanici prepuštaju se svojim najmračnijim strastima i mame ostale da im se pridruže. Osim opisa Slaaneshovog utjecaja, Lure of Power sadrži i gotovu avanturu koja igrače vodi u svijet pun mračnih kušnji tjelesnih i estetskih užitaka.

Lure of Power najavljen je za kraj 2011.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona