Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Najavljen Warmachine starter set

Autor: Exxar

two-player_battle_boxPrivateer Press za rujan su najavili izdavanje Warmachine Two-Player Battle Boxa, starter seta za svoju popularnu stolno-stratešku igru minijaturama Warmachine.

Warmachine je smješten u Privateer Pressov fantasy/steampunk setting Iron Kingdoms, kojeg su također izdali kao setting za d20 te u kojem je smještena i njihova druga igra minijaturama Hordes. U Warmachineu igrači se sukobljavaju vojskama mechova pogonjenih parom i upravljanih magijom te pratećim vojnicima, a Warmachine Two-Player Battle Box prilika je za uvođenje novih igrača u svijet ove igre. U njemu se nalaze dvije vojske, predstavljajući strane Khadoran Empirea i Protectorate of Menotha, sa sve skupa 17 minijatura i odgovarajućim popratnim statističkim kartama. Prodajna cijena ovog starter seta biti će oko 100 američkih dolara.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona