Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Star Wars Galaxies se gasi

swg_box_artMMORPG Star Wars Galaxies prestati će s djelovanjem 15. prosinca 2011. Predsjednik  developera Sony Online Entertainmenta, John Smedley, objavio je kako je završetak djelovanja primarno poslovna odluka donesena dogovorom između SOE-a i izdavača LucasArtsa.

Star Wars Galaxies je MMORPG radnjom smješten između 4. i 5. filma Star Wars sage. Izdan je 2003. te usprkos mnogim kontroverzama ostvario je vjernu sljedbu, no uz skoro izdavanje novog Star Wars MMO-a The Old Republica i drastično smanjenje broja igrača, bilo je samo pitanje vremena kada će Galaxies postati prošlost.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona