Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Najavljen Munchkin Conan The Barbarian

Autor: Exxar

munchkin_conanDobro ste pročitali. Dolazi Konan. Munchkin Konan.

Ako vam je ipak potrebno više informacija, znajte da se radi o booster ekspanziji za Munchkin temeljenoj na nadolazećem Conan the Barbarian filmu. Munchkin Conan the Barbarian primarno je namijenjen za korištenje sa originalnom (tzv. vanilla) Munchkin igrom, no naravno može se koristiti sa bilo kojim Munchkinom. Ekspanzija donosi 15 novih karata poput Mask of Acheron ili Barbarian Booties, a trebala bi izaći u kolovozu po cijeni od šest američkih dolara.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona