Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

The Shadowfell: Gloomwrought and Beyond

Autor: Exxar

shadowfell_gloomwrought_boxWizard of The Coast ovaj su mjesec za četvrtu ediciju D&D-a u prodaju pustili The Shadowfell: Gloomwrought and Beyond, boxed set koji daje pogled na plane Shadowfell i prezentira urbani setting smješten u njemu.

Glavni dio boxed seta je knjiga od 128 strana koja ukratko opisuje Shadowfell i što sve očekuje igrače na ovom tmurnom planeu. No većinu knjige zauzima detaljan opis Gloomwroughta, ogromnog grada na prvi pogled atraktivnog avanturistima no u kojem strah, očaj i zlokobnost poprimaju novo značenje. Tu su i opisi nekoliko lokacija u oklici grada, kao i mape, questovi i statovi za protivnike.

Osim toga, u setu se nalazi i knjižica sa 32 strane encountera u Gloomwroughtu i okolici, dva kartona tokena za monstere, preklopljivi battle map te Despair Deck - 30 karata koje likovima mogu dati bonuse ili penale tematski usklađene za atmosferom Shadowfella.

Prodajna cijena boxed seta je oko 40 američkih dolara.

shadowfell_gloomwrought_spread

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona