Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Novo za Shadowrun: Attitude i Fistful of Credsticks

Autor: Exxar

attitudeNa policama trgovina će se uskoro naći novi sourcebook za Shadowrun, Attitude, a u PDF obliku je izdana avantura Fistful of Credsticks.

Attitude je resurs za igrače koji svoje likove žele začiniti "kulturom". Naime, prezentira glazbene, sportske, zabavne i druge scene Sixth Worlda na kojima se moguće probiti bez prodavanja duže megakorporacijama. Tiskana verzija sourcebooka u prodaji će biti od 27. ovog mjeseca po cijeni od oko 30 američkih dolara.

horizon_1_fistful_of_credsticksFistful of Credsticks je prva avantura u novoj seriji avantura o korporaciji Horizon. Počinje naizgled jednostavnim poslom koji se naravno zakomplicira. Runneri će tako otkriti tamnu stranu Horizona kroz susrete sa celebrityima, ne baš prijateljski raspoloženim djelatnicima u showbusinessu, članovima bandi u potrazi za slavom te zanimljivim korporacijskim eksperimentom. Prodajna cijena PDF-a je oko 15 američkih dolara.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona