Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Najavljen Emerald Empire za 4. ediciju L5R-a

Autor: Exxar

emerald_empire_250Alderac Entertainment Group najavili su Emerald Empire, sourcebook za četvrtu ediciju Legend of The Five Rings RPG-a.

Ovaj sourcebook detaljno opisuje Smaragdno Carstvo Rokugana te se zapravo radi o glavnom worldbooku igre. Od politike i običaja preko ratničkih vještina do obiteljskog života, detaljno su opisani svi aspekti kulture Carstva i života u njemu. Točan datum izlaska nije najavljen, no na službenoj stranici stoji kako će sourcebook izaći "rane 2011." Tamo također možete pogledati i nekoliko do sad objavljenih previewa.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona