Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Novo iz Steve Jackson Games

Autor: Exxar

munchkin_cthulhu3.jpgProšlih tjedan dana mnogo se događalo u SJG radionici. Počnimo sa Munchkinom!

Prva ekspanzija za Munchkin Cthulhu, Call of Cowthulhu je u prodaji! Ova ekspanzija je manja od ostalih, sadrži samo 56 karata, no to ne znači da je i manje zabavna. Osim novih monstera i itema, donosi novi tip karte - madness! Madness karte su slične curseovima, samo što imaju i pozitivnu stranu. A ako vam Call of Cowthulu nije dovoljan, biti će vam drago kada čujete kako je iduća ekspanzija za Munchkin Cthulhu je upravo ušla u playtest.

No to nije sve iz Munchkin svijeta - najnovija varijanta Munchkina, The Good, The Bad, and The Munchkin upravo se počela tiskati.

 

 

gurps_ma.jpg

Prijeđimo na GURPS. Dugoočekivani Martial Arts je gotov i u prodaji! Na 256 stranica možete naći pregršt opcija koje borbu čine zanimljivijom, kao i stilove iz svih vremenskih perioda i sa svih strana Zemlje. Azijatske borilačke vještine? Naravno. Europsko srednjevjekovno mačevanje? Također. Moderni sustavi poput Krav Mage? GURPS Martial Arts ih ima sve!

I na kraju poslijednja vijest za danas - GURPS High Tech se tiska i biti će gotov u 11. mjesecu ove godine!

Slični članci

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona