Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Imperial Histories natječaj

Autor: Exxar

l5r_imperial_histories_contest_250Alderac Entertainment Group objavili su natječaj povodom izlaska slijedećeg sourcebooka za četvrtu ediciju Legend of the Five Rings RPG-a (L5R). Imperial Histories izaći će tijekom ljeta naredne godine, a obožavatelji ove igre imaju priliku utjecati na sadržaj knjige.

Imperial Histories sourcebook sadržavat će opise deset različitih era u povijesti Rokugana, svijeta u kojem su smješteni L5R RPG i TCG. Neki od tih perioda su The Dawn of the Empire, The Era of the White Stag, The War of Spirits, Heroes of Rokugan: Champions of the Sapphire Throne i The One Thousand Year Darkness. U Alderacu su odabrali devet perioda, a igrači imaju priliku odlučiti koji će biti deseti.

Natječaj traje do 31. listopada, a za sudjelovanje treba poslati prijedlog koji sadrži pozadinske informacije, statistike za igru i ostale elemente koji bi bili prikladni za dotičnu eru. Pobjednik će biti objavljen najkasnije 22. studenoga, a detaljne propise natječaja možete pročitati u službenoj obavijesti.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona