Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Najavljen Ultramodern4

Autor: Exxar

dias_ex_machina_logo_150Iz Dias Ex Machine, nezavisnog razvojnog studija koji je ranije ove godine u suradnji sa Goodman Games izdao Amethyst RPG, za 2011. najavili su još jednu igru temeljenu na D&D 4th Edition pravilima: Ultramodern4, univerzalni modern/SF RPG.

Po riječima dizajnera, Ultramodern4 (UM4) biti će potpuno kompatibilan sa D&D-om uključujući i novije knjige poput PHB3 te će također uvesti mnoge novosti. Među njima su 11 klasa za modern/SF igre, pravila za stvaranje non-combat klasa, proširena pravila za realističniju igru pod D&D 4th pravilima, pravila za vozila i njihovu modifikaciju itd.

Osim UM4, najavili i NeuroSpastu, UM4 setting čija će tematika biti "špijunaža, protuterorizam i cyberpunk". Setting će uključivati i nova pravila za kibernetiku, daljinski upravljane robote itd.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona