Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Legend of The Five Rings RPG 4th Edition

Autor: Exxar

l5r_rpg_4th_150.jpgU prodaju je puštena četvrta edicija Legend of The Five Rings (L5R) RPG-a iz Alderac Entertainment Groupa. Kao i L5R CCG, igra je smještena u Rokugan, fantasy setting temeljen na feudalnom Japanu s primjesama ostalih azijskih kultura te, kao i dosadašnje edicije, koristi Roll-and-Keep d10 sustav.

Fokus settinga je na političkim intrigama unutar Emerald Empirea kojeg sačinjava osam Velikih klanova, te na sukobu sa demonima infestiranim Shadowlandsima. Nova edicija manje veže igru uz službeni tok događaja u settingu koji se određuje postupcima igrača CCG-a, te je više orijentirana na "toolbox" pristup roleplayingu u Rokuganu. Po tvrdnjama iz AEG-a, mehanika igre nikada nije bila jednostavnija za naučiti te je za igru potreban jedino character sheet, uz vrlo malo prevrtanja po rulebooku.

Prodajna cijena hardcover inačice core rulebooka jest oko 60 američkih dolara, a tijekom idućih mjeseci u prodaji bi se trebali pronaći GM screen i monster book.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona