Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Privateer Press novosti

Autor: Exxar

privateer_press_100.pngPrivateer Press najavili su Voltron: Defender of the Universe, ekspanziju za svoj collectible miniatures game Monsterpocalypse te su izdali Forces of Warmachine: Cygnar, army book za stolno-stratešku igru minijaturama Warmachine i Mosh Pit, besplatan dodatak za igru na ploči Grind.

monsterpocalypse_voltron_250.jpgVoltron: Defenders of the Universe prva je ekspanzija za Monsterpocalypse rađena po licenci. Monsterpocalypse je CMG u kojem se igrači međusobno sukobljavaju divovskim čudovištima i pratećim jedinicama usred gradova koji nakon borbe ostaju u ruševinama.
Ekspanzija će sadržavati dovoljno figura za dva igrača od kojih će jedan upravljati Voltronom i silama Galaxy Alliancea a drugi princom Lotorom i njegovim robeastovima Drule Empirea. Voltron: Defenders of the Universe najavljen je za srpanj, a prodajna cijena će biti oko 50 američkih dolara. Na službenoj stranici možete pročitati detaljan popis komponenti koje će sadržavati.

forces_of_warmachine_cygnar_150.jpgForces of Warmachine: Cygnar donosi detaljne infomacije o silama Cygnara u stolno-strateškoj igri Warmachine. Igra je smještena u Iron Kingdoms, svijet magije i steampunka u kojemu vodeću ulogu u ratovima imaju warjackovi, ogromni steampunk golemi kontrolirani magijom. Ovaj army book donosi statistike i pravila za sve trenutno postojeće jedinice nacije Cygnar, detaljan pogled na povijest i strukturu vojske Cygnara, vodič za bojanje Cygnar minijatura i drugo. Forces of Warmachine: Cygnar dostupan je kao softcover po prodajnoj cijeni od oko 35 američkih dolara i kao hardcover za desetak dolara više.

grind_150.pngMosh Pit je potpuno besplatan dodatak za igru na ploči Grind, u kojoj se igrači timovima warjackova nadmeću u igri nalik nogometu. Mosh Pit omogućuje igru u četiri igrača, a sve što trebate napraviti je skinuti pravila i ploču za igranje te ju isprintati. Sve to možete skinuti sa službene stranice, a za više informacija o Grindu pročitajte naših Top 10 board i card game naslova 2009.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona