Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Warmachine Prime Mk II

Autor: Exxar

warmachine_prime_mk2.jpgPrivateer Press najavili su izdavanje druge edicije svoje popularne stolno-strateške igre minijaturama Warmachine nazvanu Warmachine Prime Mk II. Novi core rulebook izaći će u siječnju, a iz Privateera obećavaju bržu, lakšu i agresivniju igru.

Warmachine je jedna od dvije igre minijaturama iz Privateer Pressa smještene u Iron Kingdoms (druga je Hordes). Setting je adaptiran i za treću ediciju D&D-a, a radi se o mješavini fantasyja i steampunka. Centralno mjesto u settingu ima parna tehnologija kontrolirana magijom, pa su tako okosnica Warmachinea tzv. warjackovi, odnosno parni golemi.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona