Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Realms of Cthulhu

Autor: Exxar

corebook_cover_250Od nezavisnog američkog izdavača Reality Blurs dolazi novi RPG Realms of Cthulhu - spoj Call of Cthulhua i Pinnacle Entertainmentovog sistema SavageWorlds.

Igra omogućuje istraživanje H. P. Lovecraftovog mythosa u svim vremenskim periodima, no fokusira se na neke od najpopularnijih: kraj 19. stoljeća, 20. godine 20. stoljeća, te sadašnjost. Iako je Savage Worlds poznat kao brz i akcijom nabijeni sistem, Realms of Cthulhu po tvrdnjama izdavača podržava sve vrste igre - od akcijskih avantura u stilu Indiane Jonesa do opreznih istraga gdje svaki susret s mythosom može biti poguban.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona