Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Bag of Cthulhu

Autor: Exxar

bag_of_cthulhu.pngFantasy Flight Games izdali su dodatak za sve ljubitelje igara s tematikom H. P. Lovecraftovog Cthulhu mythosa. Bag of Cthulhu primarno je namijenjen korištenju uz Call of Cthulhu Living Card Game, no figurice od kojih se sastoji mogu biti korisne i u drugim situacijama.

U torbici se nalazi 6 većih (55 mm) i 24 manje (20 mm) figurice, a mogu se koristiti za razne countere, tokene, markere ili drugo, te na kraju krajeva za poboljšanje atmosfere. Figurice su obrađene inkwash metodom kako bi i najmanji detalji bili vidljivi.

Prodajna cijena jest oko 15 američkih dolara. 

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona