Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Legend of The Five Rings TCG: Celestial Edition

Autor: Exxar

l5r_ccg_celestial_edition.jpgTijekom mjeseca u prodaju je pušten novi base set za popularni TCG Legend of the Five Rings. Celestial Edition otvara novo poglavnje u povijesti Rokugana nakon završetka rata poznatog kao War of Dark Fire.

Izdavačka kuća Alderac Entertainment Group kreirala je Legend of the Five Rings setting 1995. godine kao osnovu za TCG i RPG istog naziva. Smješten je u zemlju Rokugan, temeljenu na feudalnom Japanu s obilnim elementima fantasyja. Legend of the Five Rings TCG (i u nešto manjoj mjeri RPG) specifičan je po tome što storyline settinga napreduje ovisno o akcijama igrača na raznim službenim turnirima i ostalim događajima.

Celestial Edition boosteri u prodaji se mogu naći po cijeni od oko 3.5 američka dolara, dok se starter deckovi prodaju po oko 13 dolara. 

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona