Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Nova izdanja Steve Jackson Gamesa

Autor: Exxar

sjg.gifIz radionice Stevea Jacksona prošli tjedan u prodaju su puštena tri naslova. Prva dva su poboljšani reprintovi od prije poznatih igara, dok je treći nov.

Frag Gold Edition najlakše je opisati kao pucačinu na ploči - ova igra na ploči vjerno dočarava atmosferu iz računalnih igara kao što su Unreal Tournament i Quake. Na jednoj od dvije karte koje dolaze s igrom igrači se međusobno napucavaju različitim oružem i grabe za power-upove kako bi sakupili što više fragova. Prodajna cijena ove igre za do šest igrača jest oko 50 američkih dolara.

Burn in Hell je igra kartama u kojoj je svakom igraču cilj sakupiti što više grešnih duša u svoj vlastiti krug pakla te time odnijeti titulu vladara podzemlja. Grešnici koje se sakuplja mahom su (ne)slavne osobe poput Kleopatre, Atile, Richarda Nixona ili Josefa Mengelea, a kako bi se sakupilo najviše bodova, potrebno ih je grupirati u odnosu na (ne)djela i smrtne grijehe koje su počinili. Prodajna cijena je oko 28 dolara.

I na kraju, tu je GURPS Psionic Powers, pdf-only dodatak za GURPS (tko bi rekao). Svi koji su se do sada oslanjali samo na Basic Set i Powers za tretman psionika u svojim igrama sada mogu odahnuti. Psionic Powers donosi gotov sustav za tretiranje psionika temeljen upravo na pravilima iz dvije gorenavedene knjige. Ne radi se o novim pravilima, nego o konkretnoj primjeni već postojećih, općenitih. Osim opisa samog sustava, ovaj naslov donosi mnoštvo primjera od kojih je za svakoga napisana konstrukcija po GURPS pravilima. PDF ima 85 stranica, a prodajna cijena je 12 američkih dolara.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona