Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Talijanska policija i Kaligulina grobnica

Autor: Lord

kaligula1Arheološki tim talijanske financijske policije uhitio je čovjeka koji je pokušao prokrijumčariti 2,5 metarsku statuu.

Statua je izrađena od rijetkog grčkog mramora te na sebi ima isklesanu božansku pelerinu i sjedi na tronu, a na nogama ima vojničke sandale „caligae“ koje je obožavao rimski car Kaligula. Zbog svega navedenog policija smatra da statua potječe upravo iz njegove grobnice. Nakon ispitivanja krijumčar je odveo policiju do mjesto gdje je našao statuu, a odmah su započela i iskapanja.

Punim imenom Gaj Julije Cezar August Germanski, kao dječak je s ocem odlazio na vojne pohode na području današnje Njemačke pa su ga, zbog male uniforme koju je nosio, drugi vojnici prozvali Caligula, što u prijevodu znači „čizmica“. Nastranom i okrutnom caru koji se smatrao bogom život su okončali njegovi vlastiti vojnici.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona