goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

gotManje od tri mjeseca ostala su do početka prikazivanja posljednje sezone Igre prijestolja. Datum izlaska je nedjelja 14. travnja, a epizode će biti premijerno prikazivane uobičajenim tempom od jednog nastavka tjedno, što znači da se izlazak zadnje epizode kompletne serije očekuje 19. svibnja.

Glass official theatrical posterU kinima se ovih dana vrti Glass, treći film iz prve Shyamalanove trilogije. Neslomljivi Overseer (Bruce Willis) obračunat će se s nadljudski moćnim Beastom (James McAvoy), i starim neprijateljem Glassom (Samuel L. Jackson).

warhammerProizvođači igara Warhammer koristili su strategiju uvođenja novih edicija svakih nekoliko godina. Kao rezultat takve politike, njihove igre su opstale desetljećima. No prije nekoliko godina ukinuta je jedna od dvije najdugovječnije igre Warhammer Fantasy Battles, a nastavljen je razvoj Warhammera 40000.

avengers endgameSaga o Osvetnicima započela je s Iron Manom (2008) a završit će ju Avengers: Endgame (2019). Nakon dvadeset jednog filma u ukupnom trajanju od 38 sati, približava se vrijeme rastanka s nekima od omiljenih junaka.

Vatikan će objaviti tajne dokumente o Templarima

Autor: ns1

 

templar.jpg

Dnevnik NOVE TV je objavio ovaj prilog i vijest o otkrivenju tajnih dokumenata o Templarima.

Prije 6 godina slučajno su pronađeni dokumenti o Templarima u arhivima Vatikana. Među njima

je i važan dokument koji oslabađa vitezove templare od optužbe za herezu. Papa Klement V. 1308. godine oslobodio je Templare od optužbe za herezu, ali nakon toga Templari su već bili bez snage da ponovno uspostave svoj red. 1312. godine red je raspušten.

Tajne dokumente Vatikan planira objaviti u knjizi koja će biti tiskana u samo 799 primjeraka a prodavat će se po cijeni od 5900 eura po primjerku!

Cijeli video prilog možete pogledati na portalu NOVE TV.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Korisnička zona