Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Age of Cthulhu: Death in Luxor

Autor: Exxar

death_in_luxor.jpg

Goodman Games objavili su prvu avanturu iz svoje Age of Cthulhu linije za Chaosiumov horror rpg Call of Cthulhu - Death in Luxor.

Radnja je smještena u 20. godine prošlog stoljeća kada je ekipa arheologa u Egiptu nehotice oslobodila prastaro zlo do tada zarobljeno ispod Luxora. I naravno, sada je na igračima da spase stvar jer će u suprotnom zavladati doba strave i užasa. Jesmo li spomenuli da je cijena utamničenja dotičnog zla bila upravo propast Egipatskog carstva? Detalji...

Osim same avanture, Death in Luxor sadrži i gomilu pomagala za igrače, detaljne karte, pregenerirane likove i ostalo. Prodajna cijena je oko 13 američkih dolara.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona