Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Novo iz White Wolfa za blagdane

Autor: Exxar

whitewolf_newrelease.gifKao i svakoga mjeseca, White Wolf je tijekom prosinca izdao četiri nova proizvoda - tri rpg dodatka i jednu kartašku igru.

Winter Masques je dodatak za World of Darkness rpg Changeling: The Lost. Proširuje već postojeće igraće opcije, te donosi detaljnije savjete za igranje changelinga i vodilje za kreaciju novih i modifikaciju postojećih kithova (podvrsta). Osim toga, ovdje se nalazi i pregled changelinga sa svih krajeva svijeta, s odgovarajućim modifikacijama za lokalnu kulturu i mitologiju.

World of Darkness: Changing Breeds donosi materijale potrebne za igranje werebeastova pored vukodlaka. Osim pravila i savjeta za igranje ovakvih likova, kao i nekoliko tuceta shapeshifting vrsta, u ovom dodatku nalazi se i pogled na ljudski svijet iz perspektive protagonista ove knjige.

Adamantine Arrow je pak dodatak za Mage: The Awakening, a donosi detaljan pregled istoimenog reda magova. Osim mnoštva fluffa poput povijesti, društvenog ustroja i kulture Adamantine Arrowa, u ovom dodatku nalazi se i pregršt artefakata, spellova i ostalih stvari korisnih članovima ovoga reda.

I na kraju, dolazi nam Murder City. U ovoj kartaškoj igri od 2 do 5 igrača, igrač poprima uloge futurističkih istražitelja (od tvrdokornih detektiva do vanzemaljskih agenata) koji, ne bi čovjek rekao, istražuju zločine i mukotrpno zarađuju za penziju. Naravno, ovakva igra ne bi bila zabavna kada si igrači međusobno ne bi mogli podmetati, pa tako ni Murder City nije iznimka.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona