Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Fantasy Craft Adventure Companion u prodaji

Autor: Exxar

adventure_companion_250Crafty Games izdali su Adventure Companion, dodatak za svoj Fantasy Craft RPG sustav koji sadrži pregršt alata, opcija i gotovih materijala za Fantasy Craft avanture i kampanje.

Kako kažu iz Crafty Gamesa, Frodo  je imao Sama a Konan Subotaia, ali nijedan od njih dvojice nije imao ovakvog ultimativnog kompanjona. Adventure Companion za početak sadrži tri gotova settinga - demonima infestirane, divlje zemlje Epocha, misterioznim ruševinama i rijekama prožet svijet Sunchasera te setting fantasy intriga i dvorske špijunaže Cloak & Dagger.

Osim toga, tu je i 12 Base, Expert i Master klasa, preko 150 opcija za izradu likova itd. Prodajna cijena ovog dodatka na 144 stranice je oko 25 američkih dolara.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona