jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

gotManje od tri mjeseca ostala su do početka prikazivanja posljednje sezone Igre prijestolja. Datum izlaska je nedjelja 14. travnja, a epizode će biti premijerno prikazivane uobičajenim tempom od jednog nastavka tjedno, što znači da se izlazak zadnje epizode kompletne serije očekuje 19. svibnja.

World of Warcraft Miniatures Game

Autor: Exxar

wow_mini.jpgBlizzard i Upper Deck Entertainment, ponukani uspjehom WoW TCG-a, najavili su izlazak World of Warcraft collectable igre minijaturama za jesen 2008.

WoW Miniatures Game sastojat će se od pre-painted minijatura koje će dolaziti u boosterima, te fiksnim i randomiziranim starter setovima. Same minijature predstavljat će likove rasa i klasa iz MMORPGa te naravno razne monstere, a svi će imati sposobnosti poznate iz igre. Iz Upper Decka najavljuju inovativnu mehaniku koja omogućuje PvP borbe i pohode na dungeone, čiji će stanovnici moći biti automatizirani ili će ih kontrolirati jedan od igrača. Tako je kao prvi raid set najavljena Onyxia. Osim "običnih" likova raznih rasa i klasa, među minijaturama nalazit će se i poznate figure poput Warchief Thralla ili čak Leeroy Jenkinsa.

Svijet Warcrafta postao je iznimno unosna industrija i očito je kako će s vremenom pokriti sve aspekte hobby gaminga, a WoW Miniatures idući su korak.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Korisnička zona