Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Najavljena druga edicija Descenta

Autor: Exxar

descent2Fantasy Flight games najavili su kako će u ožujku 2012. izdati drugu ediciju jedne od svojih najpopularnijih igara na ploči, Descent: Yourneys in the Dark.

Descent je "narativna dungeon-delve" igra na ploči u kojoj jedan igrač poprima ulogu zlog Overlorda a do četiri druga igrača uloge moćnih heroja koji se bore protiv Overlordovih podanaka i nedaća koje im on stavlja na put. Nova edicija sadržavati će osam novih heroja i četrdesetak novih monstera, izglađena pravila, quick-start sustav za kraće partije, itd. Prodajna cijena biti će oko 80 američkih dolara, što nam govori kako će igra biti bogato opremljena.

Osim same igre, u prodaju će biti pušten i Descent Conversion Kit koji će sadržavati pravila za konverziju svih do sad za prvu ediciju izdanih heroja i monstera na pravila druge edicije.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona