jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

gotManje od tri mjeseca ostala su do početka prikazivanja posljednje sezone Igre prijestolja. Datum izlaska je nedjelja 14. travnja, a epizode će biti premijerno prikazivane uobičajenim tempom od jednog nastavka tjedno, što znači da se izlazak zadnje epizode kompletne serije očekuje 19. svibnja.

Mutants & Masterminds: Iron Age

Autor: Exxar

mutants_masterminds_ironage.jpgIz Green Ronina dolazi nam Iron Age sourcebook za njihov nagrađivani Mutants & Masterminds d20 superhero rpg. Za neinformirane, Iron Age superherojskih stripova obuhvaća razdoblje od sredine 80ih godina prošloga stoljeća pa sve do danas, u kojemu su heroji postali mračniji i psihološki kompleksniji, te se težište prebacilo s moralno savršenih pravednika na problematične osvetnike.

Iron Age donosi savjete za kreaciju likova i avantura za Mutants and Masterminds iz dotičnog perioda. Također sadrži i detalje o Green Roninovom Freedom City campaign settingu za Iron Age period.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Korisnička zona