Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Dungeon Crawl Classics #65 u prodaji

Autor: Exxar

cavesofthecrawlinglordGoodman Games u prodaju su pustili Dungeon Crawl Classics #65: Caves of the Crawling Lord.

Caves of the Crawling Lord je, poput i ostalih Dungeon Crawl Classics naslova, D&D avantura koja igračima nudi dobru zabavu uglavnom u vidu istraživanja tamnica, borbi protiv mostera i pronalaženja davno izgubljenih bogatstava. Istražujući izvor neočekivane kiše crva sa neba, likovi igrača otkriti će katakombe zaboravljenog kraljevstva tieflinga i naći se na području kojim vlada kaos, ludilo i Crawling Lord.

Caves of the Crawling Lord avantura je za četvrtu ediciju D&D-a, namijenjena za likove 8. levela, a njena prodajna cijena je oko 15 američkih dolara.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona