Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Najavljeni Street Legends i Runner's Black Book

Autor: Exxar

street_legendsCatalyst Game Labs najavili su dva nova Shadowrun naslova, a oba će izaći tijekom prve polovice rujna: Street Legends i Runner's Black Book.

Street Legends predstavlja tridesetak slavnih likova iz svijeta Shadowruna, od poznatih runnera preko manipluratora iz sjena do moćnih zmajeva. Uz svakog lika, osim njegovog opisa dolazi i kratka priča, kao i statistike za igru. Ovaj naslova tako može poslužiti kao izvor kontakata, saveznika, protivnika, ali i inspiracije za stvaranje vlastitih likova. Prodajna cijena biti će oko 45 američka dolara.

runners_black_bookRunner's Black Book je pak ogromna kolekcija opreme koja na jednom mjestu u tiskanom izdanju sadrži sav materijal do sada objavljen u PDF-only naslovima Deadly Waves, Gun Heaven, MilSpecTech, This Old Drone, i Unfriendly Skies, kao i nove artikle. Svaki komad opreme osim statistikama i opisom popraćen je i detaljnom ilustracijom u boji. Prodajna cijena biti će oko 40 američka dolara.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona