Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Najavljeni Pathfinder Battles

Autor: Exxar

HeroesAndMonsters-TrollPaizo i WizKids najavili su Pathfinder Battles, liniju prepainted plastičnih minijatura baziranih na likovima i kreaturama iz Pathfinder RPG-a.

Nakon što su Wizardsi ukinuli D&D Miniatures a Paizo i WizKids najavili prepainted minijature za Pathfinder starter set koji će izaći u listopadu, nismo ni sumnjali kako bi Pathfinder D&D-u mogao oteti još jedan komad kolača. Nagađanja su se sada obistinila - Pathfinder Battles linija je prepainted plastičnih minijatura koja će kontinuirano biti obogaćivana novim izdanjima.

Prvo izdanje u liniji, Heroes & Monsters, u prodaji bi se trebalo naći tijekom prosinca u obliku boostera sa figurama randomiziranim iz seta od njih sve skupa 40. Drugo takvo izdanje, Rise of The Runelords, najavljeno je za lipanj 2012. te će sadržavati 60 figura distribuiranih na isti način. Osim toga, u međuvremenu će biti izdano nekoliko Encounter Packova koji će sadržavati ne-randomizirane asortimane figura. Planovi ovdje ne staju te će buduća, još nenajavljena izdanja dolaziti u oba oblika, uz naravno eventualne novosti.

Ako ste se zbog ove vijesti pak zabrinuli za budućnost neobojanih metalnih minijatura koje za Paizo proizvode Reaper Miniatures, znajte kako će se njihova proizvodnja i dalje nastaviti.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona