Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Ascending Empires u prodaji

Autor: Mad Beard

Ascending_Empires_coverPolovicom svibnja iz radionice Z-Man Gamesa izašla je nova igra izgradnje svemirskog carstva,  Ascending Empires.
   
Ostaci ostataka ljudske rase, iz straha od uništenja rukom moćnog i nezaustavljivog neprijatelja, pobjegli su u galaksiju Andromeda. Nakon dolaska podijelili su se u frakcije i naselili u različite kvadrante. Rastavili su svoje brodove da bi izgradili gradove i dvije stotine godina živjeli u miru i blagostanju. Sada već moćna carstva, krenula su u istraživanje galaksije i naišla na ruševine izvanzemaljske rase u kojima se krije napredna tehnologija. Kao u dobra stara vremena, u utrci za tehnologijom,  zaratili su međusobno.

U ovoj igri za dva do četiri igrača, svaki igrač vodi jednu od ljudskih frakcija. Igrači će kolonizirati nove planete, istraživati nove tehnologije i graditi svemirsku flotu. Prosječno trajanje partije je 75-120 minuta.

Cijena je oko 55 američkih dolara.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona