Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Cthulhu Invictus u prodaji

Autor: Exxar

cthulhu_invictus_companionU prodaju je pušten Cthulhu Invictus Companion, adventure book za Cthulhu Invictus setting Chaosiumovog Call of Cthulhu RPG-a.

Cthulhu Invictus je setting za Call of Cthulhu smješten u doba starog rima, u kojem se likovi igrača po cijenu vlastitog razuma bore protiv strahota mythosa i mitologije kako bi obranili rimsko Carstvo. Cthulhu Invictus Companion pak donosi tri scenarija za igranje u ovom settingu. Tako će se igrači sukobljavati sa monstruoznim slugama prastarih sila na ulicama Rima i Kartage, u šumama Galije i ploveći Nilom. Prodajna cijena ovog dodatka na 64 stranice je oko 13 američkih dolara.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona