Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Objavljen pobjednik RPG Superstara

rpg_superstar_logo

Objavljen je pobjednik ovogodišnjeg, četvrtog po redu RPG Superstara, natjecanja koje organizira Paizo Publishing, a kojemu je cilj okupiti amaterske pisce RPG modula, kako bi se pred stručnim žirijem i općim glasovanjem Paizove online zajednice odabrala najbolja avantura.

Na natječaj je stigao velik broj radova, iz cijelog svijeta, a pobjedio je Sam Zeitlin s avanturom The Midnight Mirror. Kao glavnu nagradu, Sam će dobiti ugovor s Paizom da napiše kompletnu avanturu koja bi trebala biti izdana početkom 2012. Vjerujemo da je bilo vrlo teško izabrati najbolji rad u mnoštvu pristiglih modula, no, nije tu kraj. Odabrana su i tri finalista koji će također dobiti ugovor da napišu manje module za Pathfinder Society. Čestitke pobjedniku, a i finalistima, iščekujemo vidjeti njihove uratke.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona