Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Prvi pogled na Pathfinder starter set

Autor: Exxar

Zadnjih par dana na netu su se pojavile prve konkretne informacije o nadolazećem starter boxed setu za Pathfinder. Najvažnije vijesti su te da će sadržavati materijale za prvih pet levela te da u pravilima neće biti izmjena osim onih radi veće jasnoće.

U boxed setu će se nalaziti knjižice za igrače, za GMa i gotova avantura, a za više od toga ćemo morati pričekati službenu najavu. Erik Mona je u svakom slučaju izjavio kako će kutija biti dupkom puna korisnih stvari. Objavljena je i slika prototipa kutije sa ilustracijom za koju je potvrđeno da je finalna, no boxed set se neće zvati Basic Game i neće biti korišten font kojim je taj naslov trenutno ispisan na prototipu.

U špekulacijama o ovom boxed setu, ali i u raspravi o RPG-ovima i ostalim igrama općenito, pridružite nam se na Eydisu.

starter_boxed_set

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona