Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Najavljena Trollhalla

Autor: Exxar

box_art_250Ranije ovog mjeseca Z-Man Games najavili su Trollhallu, novu humorističnu srednjovjekovnu pomorsku igru na ploči.

U Trollhalli igrači poprimaju uloge trolova kojima je dojadilo naplaćivati danak po mostovima te su odlučili zaploviti morem poput bande Vikinga i pljačkati sve na što nalete. Igra je namijenjena za dva do četiri igrača, a cilj je naravno nakrcati svoj brod sa što više plijena, no na tom putu treba biti oprezan jer i blago već nakrcano na brodu može biti prevrnuto u more.

Prodajna cijena bit će oko 40 američkih dolara, a igra bi trebala izaći tijekom ožujka.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona